Brug af vaskbarhedstester i industrien

Brugen af vaskbarhedstester sikrer vigtig viden om produktets overfladekvalitet

Test ridsebestandighed, slid, slid og farve falmning forårsaget af vådt eller tørt slid. Det er et testudstyr som anvendes i mange laboratorier indenfor bl.a. maling og tøj. I et laboratorie har man mulighed for at teste tekstil og foretage prøvning af nye stoffers holdbarhed.

Testen simulerer det daglige slid ved rengørings handlinger eller generelt brug, der viser om produktet malinger, lakker og belægninger er egnede til formålet.

LR2300 er velegnet til en bred vifte af skrubning, slid- og vaskbarhedstest iht ASTM, ISO og DIN internationale standarder. Udstyret er som sådant ikke en industrimaskine, men designet til anvendelse i et laboratorie.

Hvordan virker vaskbarhedstesteren LR2300?

Vaskbarhedstester LR2300 er et avanceret instrument designet til at evaluere vaskbarheden af forskellige materialer, herunder tekstiler og overflader, der anvendes i industrielle bagerier og melmøller. Denne tester er essentiel for at sikre, at materialerne kan modstå gentagne vaskeprocesser uden at miste deres funktionalitet eller kvalitet. Den fås med password funktion så viewing af resultaterne er forbeholdt brugere på et vist niveau.

Funktioner og specifikationer

  1. Automatiseret testcyklus: LR2300 tilbyder fuldautomatiserede testcyklusser, hvilket sikrer konsistente og reproducerbare resultater. Brugeren kan programmere forskellige vaskescenarier for at simulere virkelige forhold.
  2. Præcisionssensorer: Udstyret med avancerede sensorer, måler LR2300 nøje ændringer i materialets egenskaber, såsom farvefasthed, styrke og dimensionelle ændringer efter vask.
  3. Brugervenlig grænseflade: Den intuitive touchskærm gør det nemt for operatører at konfigurere og overvåge testprocessen. Data kan nemt eksporteres til yderligere analyse.
  4. Fleksibilitet: LR2300 kan tilpasses til forskellige typer materialer og vaskemidler, hvilket gør den ideel til en bred vifte af industrielle applikationer.

Sådan fungerer LR2300

  1. Forberedelse: Materialeprøver placeres i testkammeret, og de relevante vaskecyklusparametre indstilles via touchskærmen.
  2. Testcyklus: Testeren gennemfører den programmerede vaskecyklus, hvor materialet udsættes for mekanisk agitation, temperaturvariationer og vaskemidler.
  3. Måling og analyse: Efter vaskecyklussen analyserer LR2300 materialets tilstand ved hjælp af sine præcisionssensorer. Resultaterne vises på skærmen og kan gemmes for fremtidig reference.
  4. Rapportering: Data fra testen kan eksporteres i forskellige formater, hvilket gør det nemt at integrere resultaterne i kvalitetskontrolsystemer.

Fordele ved at bruge LR2300

  • Kvalitetskontrol: Sikrer, at materialer opfylder de nødvendige standarder for vaskbarhed, hvilket er afgørende for at opretholde produktkvaliteten. De målte værdier kan anvendes som dokumentation overfor kunder.
  • Effektivitet: Automatiseringen reducerer behovet for manuel overvågning og minimerer risikoen for menneskelige fejl.
  • Kostbesparelser: Ved at identificere materialer, der ikke opfylder vaskbarhedskravene, kan virksomheder undgå dyre produktionsfejl og reklamationer.

Ved at implementere vaskbarhedstester LR2300 i deres kvalitetskontrolprocesser kan industrielle bagerier og melmøller sikre, at deres materialer lever op til de højeste standarder for holdbarhed og funktionalitet.

Hvor kan jeg købe udstyret?

PA-Teknik er en anerkendt forhandler af dette udstyr.

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked når der er nyt på bloggen.