Det registrerer melets rheologiske egenskaber for at få ideelle de bageriprodukter, samt bestemmer hvilke egenskaber tilsætningsstoffer i mel ændrer på det oprindelige produkt
Nem at bruge, ergonomisk design
Testperioden anvendes til at bestemme dejens rheologiske egenskaber (45,90,135 min.)
Tilberedningstid for rund og/eller lang dej til testen, kan styres fra en touch screen, manuelt
Yderligere fermenteringsrum som kan anvendes til at andre typer af tests. Det sparer brugertid med 4 gæringsrum.
Touch screen og varmesystem med PC-styring.
Overholder verdensstandarder
Det kræver ikke et separat computer- og skærmsystem, det fungerer kompatibelt med Absographs skærm og gemmer testresultatet, følg processen.
Med den indbyggede R&D funktion, er dejstrækningsmekanismens bevægelse designet nedefra, og op og ned, så den negative virkning af tyngdekraften fjernes.
Resultaterne af Resistograph er sammenlignelige og ækvivalente med Extensograph-enheden.
Ved testen kan følgende data indsamles
Viskoelasticitet
Enzym aktivitet
Spiring
Dejens stabilitet
Udviklingstid
Grad af blødgøring
Elasticitet
Gluten mængde
Gluten kvalitet
Melets egnethed til brød eller andre bagværk
Princip: Udspænding af dejen, som er tilberedt med den passende mængde vand og efter nogle gæringstrin, med krog og skinne indtil rivning og måling af elasticitet og overførsel af data til grafikken og få numeriske data.
Pladsforbrug: B:850 x H:10000 x D:630 mm.
Vægt: 75 kg.
DOWNLOAD BROCHURE (in English)
Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se hele vores udvalg af resistografer eller ring til os på +45 21 20 38 72.