Desuden giver det vigtige informationer om melets egenskaber, om hvor egnet det er til brød, pasta, kiks.
Let at bruge med et ergonomisk design
Den har en touchscreens, internt computersystem og gemmer data.
Kan også anvendes med mus og tastatur, softwaren kan opdateres via nettet
Den har tilslutningsporte RS232 og Ethernet
Overholder gældende standarder indenfor området
Den har en standard blandings kapacitet på 300 gr dej
Det er muligt at gemme resultaterne som PDF-fil
Testdata kan overføres med USB, Flash-hukommelse og udskrives
Udstyret kræver ikke separat computer og skærm
Kompatibel med BASTAK Resistograph, indsamler alle testdata
Designet så det er nemt og hurtigt at rengøre
Resultaterne af Absograph er sammenlignelige, det samme er ækvivalenten, med Farinograph-enheden
Temperaturen på dejblandingsbeholderen er justerbar
Ved testen kan følgende data indsamles
Viskoelasticitet
Melets vandoptagelsesevne
Dejens stabilitet
Udviklingstid
Grad af blødgøring
Princip; måling af dejens modstand. Denne modstand overføres til touchscreenen som omsætter modstanden til data og grafik. Modstanden og resultaterne ændrer sig afhænger af dejens viskositet
Tekniske specifikationer:
Max kraft ”T”: 20Nm
Hastighed: 0-200 min-1
Strøm: 230v – 50/60hz
Dimensioner: B:470 x H:553 X B:700 mm. – inkl. skærm
Vægt: 45 kg. uden vand
DOWNLOAD BROCHURE (in English)