Det infrarøde termometer har to typer målinger. På den ene side kan det infrarøde termometer måle genstandens temperatur uden kontakt via infrarød. Her er måleområdet -35 … 330°C / -31 … 626°F. Det infrarøde termometers emissivitet er justerbar, så der altid kan opnås de bedste måleresultater.
Til gengæld har det infrarøde termometer en nålesensor i rustfrit stål, så måleren også kan bruges som et punkterings-, infrarødt termometer. Hvis kernetemperaturen måles ved denne metode, kan det infrarøde termometer måle i området mellem -20 … 260°C / -4 … 500°F.
Enheden for gennemtrængningstermometeret kan skiftes mellem °C og °F. Den hurtige responstid på 10 ms og høj opløsning på 0,1°C / 1,8°F fuldender omfanget af det infrarøde termometer. Termometeret leveres med et CR2032 batteri.
– Berøringsfri og kontaktende temperaturmåling kombineret i kun én måleenhed
– Stort måleområde
– Velegnet til brug i fødevareindustrien i henhold til HACCP
– Emissivitet justerbar (forudindstillet til mad)
– Lav responstid
– Målehold funktion (min./maks.)
– Kontinuerlig målefunktion
– Vandtæt, dermed enkel hygiejnisk rengøring (skyllebart hus)
– Inkl. ISO kalibreringscertifikat